DETALII
DETALII
DETALII
DETALII
DETALII

DETALII TEHNICE

HOLCIM - beton

HOLCIM este un lider mondial în domeniul producerii de ciment și beton. Fiind parte din grupul LafargeHolcim, cu 180 de ani de experiență combinată în spate, este unul dintre furnizorii de încredere ai oricărui proiect de construcție premium din România.

Imobilul a fost ridicat pe o fundație realizată din beton B400 impermeabil, iar structura blocurilor este realizată din beton B350 (C20/25) pentru un maximum de calitate îi durabilitate.

YTONG - zidărie

YTONG este primul brand de materiale de zidarie din lume si are peste 80 de ani de experienta in domeniul solutiilor pentru zidarie termoizolanta tip BCA (beton celular autoclavizat). In anul 2009 a fost recunoscut de autoritățile germane ca fiind „Brand of the Century”, un produs etalon pentru calitatea germană.

BAUMIT – sape și tencuieli

BAUMIT este un lider consacrat în domeniul materialelor de construcții. Experiența de peste 2 secole cuplată cu utilizarea celor mai noi tehnologii disponibile, au dus la crearea unor produse de înaltă calitate. Am folosit materiale BAUMIT pentru a crea în fiecare apartament un microclimat sănătos și eficient energetic.

NANOPOR, tencuiala Baumit cu efect de auto-curatare

Tencuiala Nanopor este rezultatul celor mai recente cercetari ale specialistilor de la Baumit, care combina punctele tari ale tencuielii conventionale silicatice si cuceririle nanotehnologiei.Suprafata speciala a tencuielii Nanopor de la Baumit este microscopic plata, astfel incat contaminarile de orice natura nu o pot afecta, iar permeabilitatea la vapori este extrem de buna. Frumusetea tineretii fara batranete a fatadelor finisate cu tencuiala Baumit Nanopor dureaza de doua ori mai mult decat celelalte tencuieli.

-Inovatie internationala folosind nanotehnologia
-Fatade frumoase, care dureaza
-Actiune de autocuratare naturala

OpenTHERM, termoizolatie Baumit cu permeabilitate la vapori

Plăci termoizolante de fațadă din polistiren expandat, cu permeabilitate la vapori. Perfect compatibile cu zidăriile din blocuri ceramice sau BCA, având practic aceeași permeabilitate la vapori ca acestea.

MAPEI-solutii pentru hidroizolatii

Infiintat in 1937 la Milano in Italia, MAPEI este astazi unul dintre cei mai mari producatori la nivel mondial de adezivi si produse chimice pentru constructii. Grupul cuprinde 64 de fabrici in 31 de tari in intreaga lume, inregistrand in 2013 o cifra de afaceri de 2,3 miliarde de euro.
De-a lungul celor peste 75 de ani de experienta, MAPEI s-a evidentiat prin produsele sale de calitate, care garanteaza o executie rapida si durabila a lucrarilor, indeplinind cele mai exigente standarde impuse de normativele internationale. S-a investit permanent in cercetare, in dezvoltarea de produse si tehnologii noi, in obtinerea de certificari din partea celor mai exigente institute din lume, eforturi ce se reflecta in calitatea produselor oferite, castigand astfel increderea utilizatorilor.
Pretutindeni in lume, MAPEI porneste de la aceleasi valori solide: flexibilitate, implicare, diversitate si inovatie.

TEGOLA-membrane hudroizolante

TEGOLA Romania este asociatul firmei Tegola Canadese, producător Italian ce furnizează peste 51% din totalul ţiglelor bituminoase din Europa, regăsindu-se în ierarhia primilor producători mondiali.
În cei peste 20 de ani de existența pe piață românească a materialelor de construcții, Tegola România și-a asigurat poziția de lider pentru gama de produse comercializate.
TEGOLA, prin divizia General Membrane produce pentru prezent si contribuie la constructia viitorului, un viitor in care arhitectura sustenabila ar trebui sa fie o norma si nu o exceptie. Solutiile pentru hidroizolatii propuse de General Membrane se bazeaza exclusiv pe materiale reciclabile, iar produsele respecta atat mediul cat si oamenii care traiesc in el. Pentru o transparenta a eforturilor sustinute, compania a realizat o certificare independenta a politicii de protectie a mediului si a inceput sa urmareasca propria Amprenta de Carbon.
General Membrane utilizeaza doar materii prime ce nu afecteaza mediul in procesul de productie a membranelor, folosind numai material reciclat.

SIKA – hidroizolații

SIKA - Fondată în Elveția de către Kaspar Winkler acum peste 100 de ani, Sika s-a dezvoltat într-o companie globală de succes, cu o poziție de lider în dezvoltarea și producția de sisteme și produse pentru lipire, etansare, amortizare, consolidare și protejare în sectorul construcțiilor și industria de automobile.

SALAMANDER – tâmplărie și geam termopan

Salamander - infiintata in 1973, divizia de profile PVC extrudate pentru ferestre si usi a grupului german Salamander, a dovedit o extraordinara putere de inovare, viziune si curaj in management.

In anul 2010 a lansat linia de produse BluEvolution care se situeaza in Top-ul international al calitatii produselor de tamplarie PVC.

UPONOR – instalații sanitare

Uponor este un lider la nivel mondial în furnizarea de soluții de alimentare cu apă și încălzire/răcire pentru clădirile rezidențiale. Cei peste 60 de ani de experiență în dezvoltarea și producerea de sisteme și componente pentru acest domeniu împreună cu tehnologiile avansate și preocuparea pentru eficiența energetică îi fac partenerii perfecți pentru ansamblul nostru.

SCHINDLER - lift

Grupul Schindler a fost fondat în Elveția în 1874 și este una dintre companiile cu istorie și renume în plan mondial în producția de ascensoare, scări rulante și servicii conexe. Drept dovadă stă o cifră impresionantă: 1 miliard de oameni sunt transportați zilnic de produsele Schindler.

În România, Schindler a instalat peste 3000 de ascensoare și scări rulante și au fost prima companie care a instalat noua generație de ascensoare cu viteză nominală de 4 m/s și control al traficului.

CONSIST AG - constructor

CONSIST AG este o companie românească cu o experiență de peste 30 de ani în domeniul construcțiilor civile, industriale și agricole. Am colaborat cu succes în ultimii 12 ani la realizarea mai multor obiective - showroom-urile Simode (Peugeot) din Craiova, Slatina și Târgu Jiu si doua blocuri de locuinte, unul în cartierul Rovine și celalalt in strada Renașterii (Athrium Residence)

IDEAL STANDARD-obiecte sanitare

Compania multinationala Ideal Standard se plaseaza printre liderii mondiali pe piata de obiecte sanitare. Istoricul companiei incepe in America de Nord spre inceputul anului 1900, cand primele sale produse au fost cazi de baie, vase de toaleta si calorifere din fonta. Garantia produselor Ideal Standard este „pe viata" la obiectele sanitare din portelan.

GROHE AG-armaturi sanitare

Grohe AG este cel mai mare producător de armături sanitare, sub o singură marcă, din Europa și unul dintre liderii la nivel mondial.Calitatea, tehnologia, designul remarcabil și grija față de mediul înconjurător sunt cele patru valori ale mărcii. Produsele GROHE sunt proiectate pentru a dura o viață, pentru a fi ușor și intuitiv de utilizat și pentru a face ca utilizarea apei să fie o plăcere.
Numărul total de premii Red Dot obţinute până acum se ridică la cifra impresionantă de 15 - incluzând trei premii pentru 'cel mai bun produs' pentru GROHE Ondus® Digitecture (2009), para de duş GROHE Rainshower® Icon (2010) şi noul GROHE F-digital Controller (2011).
Acest angajament față de realizarea celor mai relevante şi inspirate modele din industria sanitară a avut drept rezultat şi avansarea GROHE cu 104 poziții în clasamentul anual iF al companiilor– cel mai mare salt în clasament, iar premiile din SUA, Marea Britanie, China şi Japonia ilustrează interesul internaţional pentru portofoliul de produse GROHE.

MARAZZI-placi ceramice

Marazzi este lider mondial în domeniul plăcilor ceramice. Experiența și capacitatea de inovare, creativitatea și designul, tradiția și experiența, iubirea pentru ceramică, atenția pentru mediul înconjurător, sunt punctele forte ale ceramicii Marazzi ce da formă spațiilor de locuit din 1935. 80 de ani de istorie in industria ceramicii in care Marazzi a marcat cele mai importante repere, primul parteneriat cu industria designului, brevetul revolutionar pentru procesul de monoardere, primul format mare, primul produs tehnic si cel mai bun proces de fabricatie italiana la nivel mondial.

Westag & Getalit – usi de interior si exterior

Westag & Getalit AG este un producător German, lider european in productia de usi si ferestre din lemn, materiale pe baza de lemn și materiale plastice. Productia se realizeaza in cele 2 fabrici din Rheda-Wiedenbrück, Germania. Forța de muncă a companiei cuprinde aproape 1300 de angajați in cele două fabrici, inregistrand in 2015 o cifra de afaceri de 225 de milioane de euro. 80% din produse au mers catre piata din Germania, iar 20 % catre export. Designul oferă valoarea exterioară unei uşi, însă Westag le ofera acestora valorile interioare, sub forma caracteristicilor tehnice pretenţioase. Poate oferi clienţilor şi opţiuni de design, opţiuni ce nu sunt comune şi care uneori, au tendițe aparte. Decoruri moderne, elemente de stil diferite, decupaje variate ale sticlei, texturi speciale ale suprafeţelor şi materialelor utilizate. Toate acestea oferă, arhitecţilor şi oricărui client, posibilitatea unor alegeri optime pentru amenajările de interior.

BAM-Birou arhitectura metropolitana

Arhitect Mihaela Steiner (Dumitru), absolventa a Facultatii de arhitectura din cadrul Universität für Angewandte Kunst din Viena si a stagiului de pregatire la biroul arhitectului Zaha Hadid din Londra, a fondat Biroul de Arhitectura Metropolitana (BAM) in 2011.

Cele mai reprezentative proiecte din portofoliul profesional sunt: Malmo Office Tower, Business Center Sud, Water Park Craiova, spatii de invatamant din Universitatea de Medicina si Farmacie Craiova si clinica medicala OpenMed.

Biroul s-a numarat in 2015 printre castigatorii Insign Awards pentru proiectul realizat al clinicii Medicine&Smiles.